Veelgestelde Vragen

Over AIman
Filmmaken
Welk type films maakt Aiman Hassani? >

Aiman verkent diverse media, variërend van documentaires en fictiefilms tot animaties en games, om zijn verhalen op een impactvolle manier te vertellen.

Hoe kan ik het filmografie van Aiman Hassani verkennen? >

Je kunt je verdiepen in de creatieve wereld van Aiman door het filmografie gedeelte op zijn website te bezoeken, waar hij een selectie van zijn werken deelt.

Deskundigheid op het gebied van Diversiteit, Gelijkheid, Inclusie & Behoren (DEIB)
Welke diensten biedt Aiman aan als DEIB-expert? >

Aiman werkt samen met organisaties aan bewustwording, advies en verandermanagement met betrekking tot diversiteit en inclusie. Hij coacht ook managementteamleden om hedendaagse uitdagingen aan te pakken, waarbij hij een op data gebaseerde aanpak hanteert voor objectieve interventie en aanpassing.

Hoe kan ik meer te weten komen over Aiman's perspectief op Diversiteit en Inclusie? >

Aiman deelt inzichten over Diversiteit & Inclusie via blogs en interviews die beschikbaar zijn op zijn website. Je kunt ook een interview lezen over zijn visie op deze essentiële onderwerpen.

Talentontwikkeling & Scouting
Wat is Aiman's aanpak voor talentontwikkeling en scouting? >

Aiman is toegewijd aan inclusiviteit en diversiteit in talentontwikkeling. Hij speurt nieuw talent op dat zijn passie voor maatschappelijke impact deelt en staat altijd open voor samenwerking met individuen die streven naar verandering.

Hoe kan ik met Aiman Hassani samenwerken aan een talentontwikkelingsproject? >

Je kunt contact opnemen met Aiman via de contact-pagina op zijn website, waar je zijn e-mailadres en telefoonnummer kunt vinden voor samenwerkingsvragen.

Contact

  • Aiman Hassani
  • ik@aimanhassani.com
  • 0659064049
  • KVK nr: 86665437
  • Bezoekadres: Wolvenplein 25 - 0.B.17, 3512 CK, Utrecht
Stuur e-mail